sc-atrome

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Stefania Citraro - 20 juni 2012 16:21

   

Nya jobbar t-shirten, fram och bak. (dock fruktansvärt varm)



Varmt ute? allvarlig man dör ute. HAr aldrig någonsin vart med om sådan värme som det är nu... Det är stekande varmt, fuktigt och för svettigt...


Kom nyss hem efter att ha vart ute i solen och jobbat i min nya "staff t-shirt" som inte var det smartaste, då t-shirten är svart och varm. Dagen var inte så bra då värmen får människor att bli arga och giriga, tom bråk i vattenköerna blir det. Solen och värmen lockar fram den allra värsta sidan hos människor.


Idag har jag vart ute och jobbat själv då Hanna vart lite för trött och inte mådde hundraprocentigt bra. Kom hem för ca en timma sen och det första jag gjorde var att slänga av mig kläderna och ta mig en iskall dusch, för att svalka ner mig. Tänkte snart laga mig lite pasta och sen ska vi åka och handla för att fylla kylskåpet igen.


Har inte så mycket nytt att berätta idag, men jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Har dock fått något konstigt utslag på halsen (men förhoppningsvis ringer mamma mig efter att ha sett detta och säger vad det är).


En annan sak jag tänkte på... Ni som läser min blogg, får gärna fåga frågor som ni vill ha svar på, hade vart kul att få några frågor som jag i mitt nästa blogginlägg kan svara på. Så våga fråga, för en vanling fråga får man tåla. Ciao.

Presentation


My name is Stefania Citraro and I'm half Swedish half Italian girl raised in Sweden, but nearly 2 years ago moved to Rome. On my blog you will follow me through my days in the capital of Italy.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards